Spesnes Measurement Platform

Reaaliaikaiset raportit, automaattiset historiagraafit ja hälytykset. Järjestelmä ohjaa työntekijöitä suorittamaan mittaukset oikein ja ajallaan.

Käytännöllinen koneistajasta johtajaan

Jos haluat pitää työpaikkasi terveenä, pitää työkalut toimivan niin pitkään kuin mahdollista, tai pidentää työstönesteidesi käyttöikää, nesteiden ominaisuuksia mittaaminen on elintärkeää. Yhtä tarkeää on pitää kirjaa tuloksista. Nyt se on helppoa ja luotettavaa.

Järjestelmä ohjaa työntekijöitäsi suorittamaan mittaukset oikein ja ajallaan. Tulokset analysoidaan automaattisesti ja tarvittaessa poikkeamista hälytetään. Kaikki tiedot ovat helposti luettavissa ja saatavilla kaikilla.


Yhteenvedot ja historiatiedot

Tiedä, mitä konepajassasi tapahtuu yhdellä silmäyksellä. Järjestelmä koostaa reaaliajassa yhteenvedon kaikkista mittaustuloksista ja piirtää niistä historiagraafit, joilla voit seurata tulosten kehittymistä pitkällä aikavälillä.

Voit syöttää järjestelmään haluamasi arvot, kuten bakteeripitoisuuden, pH-arvon ja konsentraation.

Helppo ja edullinen

Valmis mittauskokonaisuus

Saat meiltä valmiin kokonaisuuden luotettavia ja konepajaolosuhteissa testattuja mittasvälineitä, haluamassasi laajuudessa.


Edullinen ratkaisu

Ratkaisut soveltuvat - ja tuottavat merkittävää hyötyä -  niin pienille kuin suurille yrityksille ja koneille. Tarjoamme järjestelmän maksutta käyttöön kolmelle työstökoneellesi. Voit myös valita itsellesi sopivan palvelupaketin verkkokaupastamme, josta löytyy niin lisäkoneet kuin mittausvälineetkin.


Tulosten kirjaaminen

Helppokäyttöinen

Jotta henkilöstö pysyy motivoituneena tulosten kirjaamiseen, sen pitää olla helppoa. Alusta ohjaa käyttäjää tekemään mittaukset oikein ja ajallaan, mikä asiakkaidemme mukaan on myös toteutunut erittäin hyvin.

Motivaattori*

Järjestelmä näyttää mitä tulokset todella tarkoittavat terveyden ja teknisen suorituskyvyn kannalta. Mikä olisikaan parempi motivaattori tekemään mittaukset ja kirjaukset säännöllisesti?

*Tulossa seuraavassa päivityksessä ilman lisämaksuja

Toimii puhelimella ja tietokoneella

Koska jokaisella on puhelin taskussaan, alusta on myös mobiilioptimoitu. Toki se toimii hyvin myös tietokoneella.

Tulosten lukeminen

Automaattiset historiagraafit

Näe, kuinka tulokset ovat muuttunet ajan saatossa. Alusta luo automaattiseti graafit tuloksista ja antaa siten mahdollisuuden ongelmien korjaamiseen ja nesteen kunnon ennakoimiseen.

Yhteenvedot ja hälytykset

Automaattisista yhteenvedoista näet yhdellä silmäyksellä kaikkien koneidesi kunnon. Lisäksi järjestelmä hälyttää haluamallasi tavalla, jos  arvot poikkeavat optimaalisesta.

Löydä juurisyyt

Onko työstössänne ollut laatuongelmia, lyhyitä työkalujen käyttöikiä tai terveysongelmia? Työstönesteiden kunto vaikuttaa huomattavasti näihin kaikkiin ja nyt voit palata hetkeen, kun ongelmat alkoivat ja löytää niihin ratkaisun.

Hinnoittelu


​0 €

 • Maksuton kolmelle työstökoneelle
 • Kokeile ennen päätöksentekoa
 • Ei sitoumuksia
 • Ei määräaikoja


​57 ​€

 • Kolmen kuukauden sopimusjakso
 • Ei pitkiä sitoumuksia
 • Edullinen hinta, kaikki ominaisuudet
 • Rajattomasti käyttäjiä


​180 €

 • Yhden vuoden sopimusjakso
 • Samat ominaisuudet kuin edellä
 • Vielä edullisempi hinta
 • Jatkuvasti paraneva tuote

Aloita maksutta!

Rekisteröidy nyt, ja aloita työpaikkasi kehittäminen kohti parempaa. Ensimmäisten kolmen työstökoneen seuranta on täysin maksutonta.

Aloita nyt