Spesnes Platform

Automaattinen ja reaaliaikainen ohjeistus, seuranta, aikataulutus ja raportointi työstönesteiden kunnonvalvontaan.


Käytännöllinen koneistajasta johtajaan

Jos haluat pitää työpaikkasi terveenä, pitää työkalut toimivan niin pitkään kuin mahdollista, tai pidentää työstönesteidesi käyttöikää, nesteiden ominaisuuksia mittaaminen on elintärkeää. Yhtä tarkeää on pitää kirjaa tuloksista. Nyt se on helppoa ja luotettavaa.

Järjestelmä ohjaa työntekijöitäsi suorittamaan mittaukset oikein ja ajallaan. Tulokset analysoidaan automaattisesti ja tarvittaessa poikkeamista hälytetään. Kaikki tiedot ovat helposti luettavissa ja saatavilla kaikilla. Saat kaikki tarvittavat näytteet ja mittarit ovellesi toimitettuna.

Olemme olleet tyytyväisiä. Järjestelmä selkeästi motivoi koneistajia pitämään huolta nesteistä, minkä lisäksi kehityksen seuranta on vaivatonta.

Marko Pitko • AM-koneistus Oy

Yhteenvedot ja historiatiedot

Tiedä, mitä konepajassasi tapahtuu yhdellä silmäyksellä. Järjestelmä koostaa reaaliajassa yhteenvedon kaikkista mittaustuloksista ja piirtää niistä historiagraafit, joilla voit seurata tulosten kehittymistä pitkällä aikavälillä.

Voit syöttää järjestelmään haluamasi arvot, kuten bakteeripitoisuuden, pH-arvon ja konsentraation.

Helppo ja edullinen

Valmis mittauskokonaisuus

Saat meiltä ohjelmiston lisäksi valmiin kokonaisuuden luotettavia ja konepajaolosuhteissa testattuja mittasvälineitä.


Edullinen ratkaisu

Ratkaisut tuottavat merkittävää hyötyä niin pienille kuin suurille yrityksille ja koneille.


Tulosten kirjaaminen

Helppokäyttöinen

Jotta henkilöstö pysyy motivoituneena tulosten kirjaamiseen, sen pitää olla helppoa. Alusta ohjaa käyttäjää tekemään mittaukset oikein ja ajallaan, mikä asiakkaidemme mukaan on myös toteutunut erittäin hyvin.

Motivaattori

Järjestelmä näyttää helpon liikennevalomallin avulla missä kunnossa nesteet ovat ja mitä toimenpiteitä tarvitaan. Selkeys ja näkyvyys ovat todistetusti ohjanneet työntekijöitä suorittamaan toimenpiteet säännöllisesti.

Toimii puhelimella ja tietokoneella

Koska jokaisella on puhelin taskussaan, alusta on myös mobiilioptimoitu. Toki se toimii hyvin myös tietokoneella.

Tulosten lukeminen

Automaattiset historiagraafit

Näe, kuinka tulokset ovat muuttunet ajan saatossa. Alusta luo automaattiseti graafit tuloksista ja antaa siten mahdollisuuden ongelmien korjaamiseen ja nesteen kunnon ennakoimiseen.


Yhteenvedot ja hälytykset

Automaattisista yhteenvedoista näet yhdellä silmäyksellä kaikkien koneidesi kunnon. Lisäksi järjestelmä hälyttää haluamallasi tavalla, jos  arvot poikkeavat optimaalisesta.


Löydä juurisyyt

Onko työstössänne ollut laatuongelmia, lyhyitä työkalujen käyttöikiä tai terveysongelmia? Työstönesteiden kunto vaikuttaa huomattavasti näihin kaikkiin ja nyt voit palata hetkeen, kun ongelmat alkoivat ja löytää niihin ratkaisun.

Aloita riskittä!

Aloita työpaikkasi kehittäminen kohti parempaa. Saat mittausvälineet ja ohjelmistot käyttöösi riskittä ilman irtisanomisaikaa!

Aloita nyt