Meistä 

Spesnes on kotimainen teknologiayhtiö

Ota yhteyttä

Keitä olemme?

Olemme suomalainen Aalto-yliopiston kampuksella perustettu innovatiivinen yritys, joka ratkaisee työstönesteiden käyttöön liittyvät haasteet, kuten korkeat käyttökustannukset, ongelmajätteen tuoton sekä työterveysongelmat.

Innovatiiviset tuotteemme koostuvat älykkäistä laitteista ja ohjelmistoista. Näillä varmistamme sen, että laitteemme ja nesteesi toimivat aina optimaalisesti, ympäristöä ja henkilöstöä säästäen.

Vahva tuotekehityksemme työskentelee läheisessä yhteystyössä konepajateollisuuden kanssa. Näin voimme toimittaa parhaat ratkaisut suurimpiin ongelmiin. Katso vahvat referenssimme etusivulta!

Miksi me teemme sitä mitä teemme?

Taloudellinen ja kestävä kehitys

Kestävää kehitystä pidetään usein kalliina. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Ratkaisumme tuottavat taloudellisia säästöjä samalla, kun ne oleellisesti vähentävät ympäristökuormitusta ja tekevät työntekijöiden työympäristön terveellisemmäksi.
Kuinka toimimme?

Tutkimus ja muotoilu

Vahva tuotekehitys, yhdistäen teknologian, muotoilun ja liiketoiminnan, mahdollistaa innovatiiviset, taloudelliset ja helppokäyttöiset ratkaisut. Kehitämme itseämme ja tarjontaamme jatkuvasti, ja tuemme vahvasti henkilöstömme jatkuvaa opiskelua.

Palvelu

Haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Jos jokin askarruttaa, olemme täällä sinua varten.

Kiertotalous

Olemme suunnitelleet tuotteemme siten, että niiden elinkaari on mahdollisimman pitkä. Käyttämämme materiaalit ovat lähes täysin kierrätettäviä – ja ne myös kierrätetään. 

Tuotteiden modulaarinen rakenne mahdollistaa sen, että huoltoa kaipaava moduuli palautetaan meille ja se voidaan peruskunnostuksen jälkeen ottaa uusiokäyttöön. Ja ennen kaikkea, moninkertaistamalla työstönesteiden tehokkaan ja turvallisen käyttöiän, tuotteemme vähentävät huomattavasti fossiilisten raaka-aineiden käyttöä ja syntyvän ongelmajätteen määrää.


Ydintiimimme, sinua varten

Joonas Heikkinen

Toimitusjohtaja, myynti

Joonas, yrityksen perustajalla ja päävisionäärillä, on 15 vuoden kokemus eri osa-alueilla metalliteollisuudessa. Hän on intohimoinen asiakaskokemuksen parantamisesta ja hänellä on tutkinto Aalto-yliopistosta.

 +358 41 439 0616

joonas.heikkinen@spesnes.com

Ville Rautiainen

Tuotantopäällikkö, Hallituksen jäsen

Ville rakastaa haasteiden ottamista. Monivuotisen kokemuksensa ansiosta eri teollisuudenaloilta tuotannosta sähköasennukseen, Ville on auttanut yritystä saavuttamaan nykyisen asemansa. Ville on yksi osaavimmista tekijöistä.

 +358 50 3273582

ville.rautiainen@spesnes.com

Rasmus Laug

Ohjelmistopäällikkö

Rasmus on yksi niistä ikonisista ihmisistä elämässä, jotka voivat sanoa rakastavansa sitä, mitä tekevät. Hän rakentaa ohjelmistoja loppukäyttäjille alusta alkaen, suunnittelee piirilevyjämme ja ohjausjärjestelmiämme ja työskentelee monipuolisena osaajana tutkimus- ja kehitystyössä.

Magnus Kumlin

Senior Advisor, Hallituksen jäsen

Pitkän kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja myynnin kokemuksensa ansiosta Magnus auttaa meitä helposti ymmärtämään ja parantamaan keskeisiä tekijöitä. Hän on kunnianhimoinen ja tuo ammatillista osaamistaan viedäkseen yrityksen seuraavalle tasolle.

Daniel Mondesire

Front-end kehittäjä

Daniel, Front-end kehittäjämme, intohimoisesti pyrkii näkemään kaiken asiakasnäkökulmasta. Käyttäjäkokemus lähtöisyydellään hän varmistaa, että Spesnesin digitaaliset käyttöliittymät ovat sekä intuitiivisia että huipputeknisiä.

Tero Maaranen

Hallituksen jäsen

Tero toimii Helkama Emotor Groupin talousjohtajana. Hän on kokenut rahoitusjohtaja, jolla on laaja kokemus taloushallinnosta sekä suurissa yrityksissä että pk-kasvuyrityksissä. Tero on avainhenkilö Spesnesin jatkokehityksessä.