Advanced Intelligent Coolant Sustainer

Kaikenkattava ratkaisu työstönesteillesi

Kustannukset

Tiestitkö, että useiden tutkimusten mukaan, työstönestekustannukset ovat jopa 16 % valmistuskustannuksista? Puolitetaan tämä lukema.

Ympäristö

Käytetyt työstönesteet ovat ongelmajätettä ja useimmiten pohjautuvat fossiiliseen öljyyn. Maksimoimme nesteidesi käyttöiän ja jopa puolitamme tiivisteen kulutuksen.

Terveys

Työstönesteiden epäpuhtaudet, kuten bakteerit, metallit ja kemikaalit ovat tutkitusti suurimpia työterveysongelmia metallialalla. Minimoidaan nämä.


Kuinka se toimii?

1. Mittaa kaikki oleelliset arvot


ICS mittaa kaikki oleelliset arvot nesteistäsi helposti, luotettavasti ja reaaliajassa, kuten bakteeripitoisuuden, pH:n ja pitoisuuden. Mittaukset ovat avaintekijä seuraavissa vaihessa, joissa laite säätää omaa toimintaansa ja nesteen ominaisuuksia näiden perusteella.

2. Poistaa kaikki merkittävät epäpuhtaudet


Järjestelmä poistaa jopa 99,99 % bakteereista ja muista mikrobeista, nanokokoisista partikkeleista, kierrossa olevista vuotoöljyistä ja muista epäpuhtauksista. Käytettävät tekniikat riippuvat nesteidesi ominaisuuksista, ja ne tutkitaan etukäteen laboratoriossa.

3. Säätää automaattisesti


Laite tekee kaikesta helppoa ja huoletonta automaattisilla säädöillään. Tulokset ovat aina optimaalisia, kun laite säätää automaattisesti sekä  nesteen ominaisuuksia että omaa toimintaansa. Näin myös työntekijäsi voivat keskittyä tuottavaan työhön.

4. Raportoi reaaliajassa


Haluatko näyttää maailmalle kuinka panostat ympäristöön ja työntekijöiden terveyteen, tai tarvitsetko raportteja teknisiin ja HSEQ-tarkoituksiin? Meillä on ratkaisu. Reaaliajassa ja automaattisesti, luonnollisesti.

Täysin modulaarinen

Valitse ja maksa vain ominaisuuksista, joita tarvitset. Laitteen teho voidaan valita kattamaan säiliöt aina tuhannesta jopa 50 000 litraan saakka. Katso tarkemmin esitteestämme.

Helppokäyttöinen

Laite on erittäin helppokäyttöinen, sillä se tekee asiat automaattisesti. Voit tarvittaessa seurata mitä tapahtuu integroidusta mittausjärjestelmästä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä käytön aikana, on vaihtaa suodattimet, kun laite pyytää.

Huoltopalvelu sisältyy

Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmien elinkaarikustannuksista ja keskeytysajasta, sillä huoltopalvelu sisältyy hintaan. Me varmistamme, että laitteet ja siten nesteesi toimivat optimaalisesti. Katso lisää alta!

Hanki riskittä

Sopimuskautemme alkavat vain kolmesta kuukaudesta, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiksi aikoja. Tämä tarkoittaa myös, että voi testaamalla varmistaa, että järjestelmä soveltuu käyttöösi, ilman riskiä!


Helppo ja luotettava huoltopalvelu

Me emme tee rahaa myymällä sinulle halpoja tuotteita, joiden huollosta veloitamme myöhemmin suuria summia rahaa. Kaikki laitteemme on tehty kestämään pitkään. Siksi laitteemme sisältävät huollot kuluville osille, ja myös kulutustavarat, kuten suodattimet. Katso lisää alta.

Näin me toimimme

Nesteanalyysi

Varmistaaksemme mitkä ovat nesteidesi ongelmat ja mitkä ovat optimaaliset keinot ratkaista ne, teemme perusteellisen laboratoriotutkimuksen nesteillesi.

Raportointi

Saat selkeän raportin löydöistä. Raportti sisältää tulokset laboratoriotesteistä ja ehdotukset, kuinka tilannetta voi parantaa.

Turvallinen päätös

Uusien teknologioiden hankinta voi aiheuttaa epävarmuutta. Voit testata järjestelmiämme ilman sitoutumista, sillä sopimuskautemme alkavat vain kolmesta kuukaudesta!

Näe tulokset

Näet tulokset järjestelmän keräämästä reaaliaikaisesta datasta. Jos et ole tyytyväinen, mitä emme tosin usko tapahtuvan, voit päättää sopimuksen.

Huoltopalvelu

1
Laite ilmoittaa, kun se on aika huoltaa.

Laite jatkuvasti mittaa omaa toimintaansa ja ominaisuuksia, ja automaattisesti ilmoittaa meille, kun on huollon aika. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

2​
Uudet moduulit saapuvat

Me lähetämme sinulle uudet moduulit korvaamaan vanhat. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

3
Moduulien vaihtaminen

Moduulit, joita tarvitsee huoltaa, on tehty erittäin helposti vaihdettaviksi. Sinun tarvitsee vain avata muutama pultti ja pikaliitin, nostaa moduulit pois ja korvata ne uusilla. 

4
Kuriiri noutaa vanhat moduulit

Moduulien vaihdon jälkeen, käytetyt palaavat meille. Sinun tarvitsee vain kiinnittää ne toisiinsä ja pakata ne. Kuriiripalvelu noutaa ne takaisin tehdaskunnostukseen.

Tutkitaan nesteidesi kunto hyvinvarustellussa laboratoriossamme jo tänään!

Saat perusteelliset raportin nesteidesi kunnosta, mahdollisista ongelmista ja suositukset, kuinka tilannetta voi parantaa. Helppoa sinulle, vain pieni nestenäyte tarvitaan. Varaa esittely, niin katsotaan yhdessä tarkemmin.