Spesnes BICS

Laatu

Paranna tuotantosi laatua antamalla voitelun, jäähdytyksen ja korroosioneston toimia, kuten on tarkoitettu. Jatkuvasti.

Vähemmän työtä

Päästä työntekijäsi suorittamaan ydintehtäviään, ja automatisoi tylsät ja ei-tuottavat työt.

Pidempi työkalun ikä

Teräpalojen toimiva voitelu ja jäähdytys sekä mikrosuodatus ovat avainasemassa terien eliniän pidentämisessä.

Tieto järjestyksessä

Tarvitsemasi data on käyttäjäystävällisesti saatavilla. Measurement Platformin laajennusosa luo sinulle automaattisesti historiagraafit ja data-analyysit.

Automaatio

Asennuksen jälkeen laite toimii automaattisesti ja voit lähes unohtaa sen. Jos sinun tulee tietää jotain, saat siitä automaattisesti viestin.

Mittaa automaattisesti

Järjestelmä mittaa kaikista tärkeimmät arvot, kuten pitoisuuden, säiliön pinnantason, sähkönjohtavuuden ja lämpötilan kellon ympäri. Tarkasti ja automaattisesti.

Säätää pitoisuuden ja pinnantason

Koska pitoisuus on tärkein tekijä pitämään neste voitelevana, jäähdyttävänä ja korroosiota ehkäisevänä, se täytyy pitää oikealla tasolla. Mittauksiin perustuen järjestelmä ylläpitää pitoisuuden ja säiliön pinnantason tarkasti säädetyllä tasolla. Luonnollisesti, sinulla on myös täysi hallinta tavoitearvoihin laajennetun Mittausalustan kautta.

Mikrotason suodatus

Mikrotason suodatus kasvattaa nesteidesi käyttöikää, vähentää työkalujen ja koneiden kulumista, sekä parantaa koneistuksen laatua. 100 tai 1 mikrometrin kestävät suodattimet kuuluvat hintaan, tarpeidesi mukaan.

Hälyttää, jos siihen on syytä.

Järjestelmä jatkuvasti tarkistaa, onko kaikki kunnossa laitteen, sensorien, nesteen ja muiden ominaisuuksien osalta. Jos jotain tapahtuu, kuten tiivistetynnyri tyhjenee tai suodattimet tukkeutuvat, sinulle lähetetään automaattisesti viesti. Voit myös tarkistaa historiatiedot Mittausalustalta, jos siihen on tarvetta.





Helppo ja luotettava huoltopalvelu

Kaikki laitteemme on tehty kestämään pitkään. Siksi laitteemme sisältävät huollot kuluville osille, ja myös kulutustavarat, kuten suodattimet. Katso lisää alta.

1
Laite ilmoittaa, kun se on aika huoltaa.

Laite jatkuvasti mittaa omaa toimintaansa ja ominaisuuksia, ja automaattisesti ilmoittaa meille, kun on huollon aika. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

2
Uudet osat saapuvat

Me lähetämme sinulle uudet osat korvaamaan vanhat. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

3 
Osien vaihtaminen

Osat, joita tarvitsee huoltaa, on tehty erittäin helposti vaihdettaviksi. Sinun tarvitsee vain avata muutama pultti ja pikaliitin, nostaa osat pois ja korvata ne uusilla. 

4 
Kuriiri noutaa vanhat osat

Vaihdon jälkeen käytetyt osat palaavat meille. Sinun tarvitsee vain pakata ne. Kuriiripalvelu noutaa ne takaisin huollettavaksi.

Näin helposti saat laitteet käyttöösi

Tilaa

Klikkaa tuotteet ottamalla meihin yhteyttä.

Valmistele

Varmista, että pistorasia, vesiyhde ja tiivistesäiliö ovat nestesäiliön lähellä. Paljoa ei siis tarvitse. Lisätietoja Tuote- ja palvelukuvauksessa.

Toimitus

Saat laitteet täydellisesti koottuna. Asentaaksesi laitteen, sinun tulee vain kytkeä muutama letku, asettaa pinnanmittausanturi ja kytkeä pistotulppa.

Näe tulokset

Saat kirjautumistiedot laajennettuun Measurements Platformiin sähköpostitse. Sieltä voit seurata laitteen toimintaa ja halutessasi säätä laitteen automatiikkaa.

Aloita työstönesteidesi uusi aikakausi tänään

Varaa aika esittelylle!