Tuotteet & palvelut

Älykäs ja kustannustehokas metallintyöstönesteiden ylläpitokokonaisuus

Sarja koostuu sekä autonomisista fyysisistä laitteista, jotka säätävät ja puhdistavat työstönesteen, että digitaalisista järjestelmistä, joiden avulla tiedät aina nesteiden tilan.

Spesnes Measurement Platform

- Helppo tapa aloittaa työstönesteidesi kunnon seuranta 

Siirrä konepajasi digitaaliseen aikaan Spesnes Measurement Platformilla. Saat reaaliaikaiset yhteenvedot, automaattiset historiagraafit ja hälytykset, jos arvot poikkeavat optimaalisesta. Järjestelmä myös opastaa tekemään mittaukset oikein ja ajallaan. Näin tiedät nesteidesi todellisen tilan - jatkuvasti.

Helppokäyttöinen alusta palvelee yrityksesi jokaista tasoa koneistajista johtajiin.

Lue lisää

Autonomiset ylläpitojärjestelmät


Intelligent Coolant Sustainer

- Automatisoi kaikista tärkeimmät asiat työstönesteistäsi

  • Säätää nesteen pitoisuuden ja säiliön pinnantason automaattisesti kellon ympäri, mikä vähentää työstönesteiden kulutusta jopa 62 %, sillä suurin osa käytössä olevista nesteistä on pitoisuudeltaan liian suuria. Samalla nesteiden voitelu-, jäähdytys- ja korroosionestokyky toimii tehokkaasti, mikä pidentää arvokkaiden työkalujesi käyttöikää sekä parantaa tuotantosi laatua. Oikea pitoisuus on tärkeää myös itse nesteen käyttöiän ja työntekijöiden turvallisuuden kannalta.
  • Mittaa automaattisesti tärkeimmät arvot, kuten pitoisuuden ja nesteen puhtauden, tekee niistä historiagraafit ja ilmoittaa, jos jokin arvot poikkeaa optimaalisesta. Yhteenvedot ja analyysit mahdollistavat nesteiden kokonaisvaltaisen, reaaliaikaisen ja helpon seurannan.
  • Mikrometritason suodatus minimoi arvokkaiden koneiden ja terien kulumisen. Mitä pienempi partikkeli, sitä helpommin se kiertää nesteen mukana terän ja kappaleen väliin. Siksi on tärkeää, että nesteet ovat puhtaita pienimmänkin partikkelin osalta.

Tämä laite on mitä tarvitset, kun haluat lisätä koneidesi automaatioastetta, vähentää työvoima-,neste- ja teräkustannuksia sekä parantaa nesteidesi toimintakykyä. Laitteen kapasiteetti on mitoitettavissa 500 - 4 000 litran säiliöille. Laite vie vain puolikkaan eurolavan verran tilaa. Kuulostaako helpolta? Se on.

Lue lisää

Advanced Intelligent Coolant Sustainer

-Pureutuu tehokkaasti nesteiden pilaantumisen juurisyihin.

  • Poistaa kaikki epäpuhtaudet yhdellä laitteella. Patentoitu (pat. pend.) AICS-työstönestejärjestelmä poistaa kierrosta kaikki merkittävät epäpuhtaudet, kuten bakteerit, mikrohiukkaset ja vuotoöljyt. Vähentää oleellisesti nesteen käyttöön liittyviä kustannuksia, minimoi ympäristökuormituksen murto-osaan ja parantaa oleellisesti työterveyttä.
  • Mittaa kaikki oleelliset arvot reaaliajassa.  Automaattinen järjestelmä mittaa itsenäisesti 24/7 nesteen kuntoa. Tekoäly- ja IoT-teknologiat mahdollistavat kaikkien tärkeiden parametrien, kuten bakteeripitoisuuden, pH-arvon ja kemiallisen stabiiliuden, seuraamisen. Analysoidut mittaustulokset, yhteenvedot ja historiagraafit ovat aina saatavillasi.
  • Säätää automaattisesti nesteen pitoisuutta ja omaa toimintaansa, ja siten lopputulos on aina täydellinen. Automaation myötä voit luottaa siihen, että nesteet toimivat aina siten, kuin niiden kuuluukin toimia. Poistaa nesteiden ylläpitoon liittyvän manuaalisen työn. 

Järjestelmä kasvattaa yrityksesi kilpailukykyä parantamalla kestävää kehitystä yhdessä kustannussäästöjen kanssa. Modulaarinen laite soveltuu pienistä työstökoneista suuriin keskusjärjestelmiin. Laite vie vain puolikkaan eurolavan verran tilaa, ja kasvaa ainoastaan ylöspäin. Säästö, ympäristö ja terveys - kaikki yhdellä kertaa.

Lue lisää