Miksi Spesnes vuokraa tuotteensa?

Siihen, että vuokraamme tuotteemme myymisen sijasta on useita syitä:

  1. Haluamme taata, että laitteet toimivat oikein. Huoltopalvelumme perustuu moduulien vaihtamiseen yksittäisten osien vaihtamisen sijaan, jolloin huolto on erittäin kattavaa, helppoa ja tehokasta. Kun moduulit vaihtuvat säännöllisesti, laite kokonaisuudessaan uusiutuu ajan myötä. Tämän prosessin hallinta on paljon sujuvampaa, ja siten halvempaa, kun laitteet vuokrataan myynnin sijasta.
  2. Päivitykset ja tuotekehitys menee eteenpäin jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että saat jatkuvasti parempia tuotteita käyttöösi. Tämä yhdistettynä kattavaan huoltopalveluun, järjestelmiesi arvo kasvaa ajan kuluessa, toisin kuin kuluneiden ja vanhentuneiden ostettujen laitteiden tapauksessa.
  3. Annamme teille mahdollisuuden kokeilla järjestelmiä ilman riskiä. Kun sinun ei tarvitse ostaa laitetta tai ohjelmistoa itsellesi, ei teidän tarvitse myöskään investoida suuria summia rahaa ja sen jälkeen toivoa, että järjestelmä soveltuu hyvin käyttöönne. Jos ette ole tyytyväisiä, mitä tosin emme usko tapahtuvan, voitte irtisanoa sopimuksen.
  4. Tuotekehitys korkealaatuisille high-end-tuotteille ei ole halpaa. Sinulle, sen sijaan, tällä hinnoittelumallilla se on. Miksi? Koska päivitykset järjestelmiin eivät ole asiakaskohtaisia projekteja ja siten kustannukset jakautuvat kaikkien kesken. Voit kuitenkin vaikuttaa tuotteiden ominaisuuksiin ehdottamalla meille, mitä tuotteiltamme kaipaisit. Hyvin usein pystymme toteuttamaan toiveesi.

Kyllä, meillä on! Meillä on tyytyväisiä asiakkaita pörssiyrityksistä PK-yrityksiin. Julkaisemme referenssiasiakkaitamme pian tällä sivustolla. Ennen sitä, ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tottakai! Olet lämpimästi tervetullut tehtaallemme Klaukkalaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika.

Mielellämme. Varaa aika ottamalla yhteyttä, niin katsotaan yhdessä läpi ratkaisumme. Kirjoitathan lomakkeeseen, jos sinulla on tiettyjä tuotteita, joista haluat keskustella, vai haluatko yleisen esittelyn. Tähän on hyvä varata 30-60 minuuttia riippuen tarpeistasi.

Tällä hetkellä myymme ainoastaan suomalaisille yrityksille. Tulemme kuitenkin pian esittelemään tuotteemme ja palvelumme Pohjoismaihin ja Baltiaan. Sen jälkeen avaamme toimintamme muualle Eurooppaan. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, mutta sijantinne on tämän hetkisen alueemme ulkopuolella, olethan yhtedessä, niin mietitään yhdessä ratkaisu.